Mijn naam is Mariska Meiresonne en ik geef sinds 2005 -met heel mijn hart en ziel- ontspannende en huidverzorgende spa-behandelingen op basis van aromatherapie in mijn eigen praktijk.

 

Uit eigen ervaring weet ik dat je jezelf al snel voorbij kunt lopen in dit vaak drukke en hectische bestaan. Eind jaren ’90 gooide ik mijn roer volledig om, na een burn-out. Vanaf die tijd ging ik eigenlijk pas echt bewust waarnemen en voelen. Ik begon te ontdekken hoe ik zelf in elkaar zat, wat ik nodig had en hoe ik mijn gevoeligheid -die ik jaren lang als lastig had ervaren- op een positieve manier kon inzetten. Hierdoor ontwikkelde ik steeds meer interesse in psychologie, filosofie en spiritualiteit en begreep ik steeds meer van mijzelf en van de mensen om mij heen. 

 

Tijdens mijn opleiding op de Haarlemse Akademie ontdekte ik mijn liefde voor massage. Zonder woorden puur contact kunnen maken gaf mij enorm veel voldoening. Na het behalen van mijn diploma in 1998 heb ik nog verschillende verdiepende massagecursussen gevolgd, zoals oa. Indiase hoofdmassage, hotstonemassage, ontspannende massage speciaal voor hooggevoelige personen en daarnaast ook Reiki. Het blijft mij boeien en hiermee kan ik de behandelingen nog beter afstemmen op de behoeften van mijn cliënt. 

 

Tot op de dag van vandaag is dit wat ik het allerliefste doe; verbinding leggen. In contact zijn, dichtbij mogen komen, de ander zien, laten zijn, ontspannen en weer opladen, dat is waar ik blij van word. Dat is precies wat er gebeurt tijdens een behandeling. Het is hoe ik het zelf ervaar en wat ik terug hoor van mijn cliënten.

In 2017 heb ik de opleiding voor mindfulness & compassie coach plus systemisch coachen en councellen en opstellingen afgerond. Hiermee kan ik nog meer verdieping bieden. Wil je hier meer over weten? Ik vertel je er graag over!

Doordat ik maximaal twee behandelingen op een dag geef en ik ruime tijd tussen de afspraken plan, is er altijd ruimte voor wat er op dat moment zich aandient. Geen haast maar rust en onverdeelde aandacht voor de behoeften van de cliënt op dat moment.

Ik kijk er naar uit je te ont-moeten!

  . . . T a k e   t i m e   t o   d o   w h a t   m a k e s   y o u r   s o u l   h a p p y . . .